best free magento theme

Skip to Main Content »

Your shopping cart is empty

Klantenservice

 

Transport en bezorging

Wij laten onze paketten en pallets vervoeren met de meest betrouwbare transporteurs. Wij verzoeken u desondanks goed te controleren of de goederen onbeschadigd zijn aangekomen en pas te tekenen voor ontvangst, indien u zeker bent dat in ieder geval de verpakking onbeschadigd is. In geval van twijfel tekent u met de melding: "onder voorbehoud van schade" Voor Nederland en België zijn de verzendkosten € 7,95 en bij bestellingen van boven de € 100,00 (excl. BTW) geheel gratis!


Levertijd


Wij leveren de artikelen normaal gesproken tussen de 3 en 5 werkdagen bij u af. Voor België geldt dat de levertijd 1 a 2 dagen langer kan gaan duren. Indien deze levertijd niet haalbaar blijkt dan zullen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. Indien u een bepaald artikel eerder nodig heeft dan kunnen wij een zogenaamde "spoedlevering" voor u organiseren. U dient hiervoor contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor het betreffende artikel te bespreken.


Retouren en vervanging


Indien u een artikel retour wenst te sturen dan dient u dit vooraf aan ons kenbaar te maken. Wij nemen dan met u de procedure door en u ontvangt van ons een "goedkeuring" voor het retour sturen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat deze procedure zo soepel mogelijk verloopt en de afhandeling hiervan geen vertraging ondervindt.


Orders plaatsten


Orders kunnen zowel telefonisch als via uw account geplaatst woorden. Elke order zal echter inzichtelijk zijn in uw account, waarbij wij een account voor u zullen aanmaken indien uw eerste order een telefonische order is.

Onze contactgegevens:

Bezoekadres:
Masterflora
Eibergsestraat 99
7481 HH Haaksbergen

Openingstijden: 

Maandag t/m Vrijdag
van 8:30-17:00

Tel:
053-574 00 68

Email:

Algemeen: info@masterflora.nl